Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Студия красоты MOLE

28 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.05.18
Гульнара Абдилова
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
(Перекладено Google) Хороший салон: ввічливий персонал, хороший сервіс. М ассаж від Антон на 5 +! (Оригінал) Хороший салон: вежливый персонал, хороший сервис. М ассаж от Антон на 5+!
24.05.18
Екатерина Ушкалова
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
(Перекладено Google) Не дивлячись на прекрасних майстрів огидна робота адміністраторів. Спочатку втрачаю забуті речі, хоча компенсували спасибі! Двічі забувають записати і передзвонити. Залишається враження, що гроші салону не потрібні, як і задоволені клієнти. Не рекомендую тільки з жахливу роботи адміністраторів і відповідно їх підбору. (Оригінал) Не смотря на прекрасных мастеров отвратительная работа администраторов. Сначала теряю забытые вещи, хотя компенсировали спасибо! Дважды забывают записать и перезвонить. Остается впечатление, что деньги салону не нужны, как и довольные клиенты. Не рекомендую только лишь из за ужасной работы администраторов и соответственно их подбора.
24.05.18
юля нагленко
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
(Перекладено Google) Сервіс супер) (Оригінал) Сервис супер)
24.05.18
Majda Avdibašić
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
(Перекладено Google) День, коли я пішов, щоб призначити зустріч для манікюру, я точно описав, як хочу зробити мої нігті. Вона сказала, що проблем немає і що вони можуть задовольнити мої вимоги. Сьогодні я пішов туди, щоб робити свій манікюр, але здогадуюсь, що вони сказали, що вони не можуть надати мені такого роду послуги. Я був шокований, але намагався заспокоїтись. Вони зробили простий манікюр, і коли він хотів вибрати колір головного пальто, у них цього не було. Інший колір був вибраний, але у них теж не було такого, тому я закінчився виглядом нігтів, який був абсолютно відмінним від того, що я хотів. Коли я спілкувався з секретаркою, вона сказала, що попередня, яка призначила мене призначення, не має досвіду, що не виправдовує, тому що кожен роботодавець повинен знати, які послуги вони пропонують (вони можуть запропонувати) клієнтам . Я був дуже розчарований, коли я витратив свій час. Якщо вони виправлять свою службу клієнта і отримають більш освічених роботодавців, або принаймні ті, хто буде знати, що вони зможуть надати клієнтам, це буде прекрасною студією краси. (Оригінал) The day when I went to make an appointment for manicure I described exactly how I want my nails be done. She said that there is no problem and that they can meet my requirements. Today I went there to do my manicure, but guess what, they said that they're not able to provide me that kind of service. I was shocked, but trying to keep myself calm. They did simple manicure and when it was about to choose the color of the main coat, they didn't have it. The another color was chosen, but they didn't have that one either, so I end up with a nails look that were totally different from those that I wanted. As I was in discussions with the receptionist, she said that the previous one, who made me the appointment has no experience, which is not excuse, as each employer has to know what kind of services they are offering (they can offer) to clients. I was really disappointed as I wasted my time. If they fix their customer service and get more educated employers, or at least those who will know what are they able to provide to clients, it will be perfect beauty studio.
24.05.18
Igor Mendzebrovski
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
(Перекладено Google) Приємне місце з хорошим хостом і помірні ціни. Мені сподобалася моя стрижка. (Оригінал) Pleasant place with nice host and moderate prices. I liked my haircut.
24.05.18
Елена Елена
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
(Перекладено Google) Мені тут подобається майстер Юлія (Оригінал) Мне здесь нравится мастер Юлия
24.05.18
Игорь Зотин
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
(Перекладено Google) Хороший салон, привітний персонал, якісні послуги за хорошу ціну. Рекомендую. (Оригінал) Хороший салон, приветливый персонал, качественные услуги за хорошую цену. Рекомендую.
30.04.18
Majda Avdibašić
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
The day when I went to make an appointment for manicure I described exactly how I want my nails be done. She said that there is no problem and that they can meet my requirements. Today I went there to do my manicure, but guess what, they said that they're not able to provide me that kind of service. I was shocked, but trying to keep myself calm. They did simple manicure and when it was about to choose the color of the main coat, they didn't have it. The another color was chosen, but they didn't have that one either, so I end up with a nails look that were totally different from those that I wanted. As I was in discussions with the receptionist, she said that the previous one, who made me the appointment has no experience, which is not excuse, as each employer has to know what kind of services they are offering (they can offer) to clients. I was really disappointed as I wasted my time. If they fix their customer service and get more educated employers, or at least those who will know what are they able to provide to clients, it will be perfect beauty studio.
19.04.18
Елена Елена
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
Мне здесь нравится мастер Юлия
06.04.18
Екатерина Ушкалова
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
Не смотря на прекрасных мастеров отвратительная работа администраторов. Сначала теряю забытые вещи, хотя компенсировали спасибо! Дважды забывают записать и перезвонить. Остается впечатление, что деньги салону не нужны, как и довольные клиенты. Не рекомендую только лишь из за ужасной работы администраторов и соответственно их подбора.
02.04.18
Igor Mendzebrovski
Киев, Дмитриевская улица, 69Лукьяновская
Pleasant place with nice host and moderate prices. I liked my haircut.
19.02.18
Ирина
более 100 отзывов
Хочу выразить огромную благодарность мастерам-парикмахерам за особенный подход и желание помочь мне выглядеть идеально в значимый для меня день. Результат превысил все мои ожидания! Даже столь обычная процедура укладки изменила меня до неузнаваемости. Вот что значит подходить серьезно к каждой детали. Однозначно рекомендую.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти